Boka flyg för en affärsresa

Även om den digitala omställningen ökat i tempo de senaste åren finns det tillfällen då du kan behöva resa i tjänsten. Kanske handlar det om ett nytt affärssamarbete där en personlig kontakt kommer vara nödvändig? Eller kanske har du behov av att träffa personal du har på andra geografiska platser? Oavsett vilken anledningen är så är det bra att veta var du kan hitta de bästa erbjudandena.

Hur du hittar bra priser

Nätet är ett utmärkt sätt att leta efter ett reseerbjudande som passar dig. Det finns mycket pengar att spara om du tänker till inför bokningen. Bland annat är flygtider och dagar en starkt bidragande faktor till priset. Om du exempelvis väljer det tidiga morgonflyget så kommer priset vara högre med anledning av att det är en populär flygtid för affärsresenärer. Om det istället fungerar för dig att åka närmare lunch kan du emellanåt hitta priser som är hälften så dyra. Låt jämförelsesidorna göra jobbet åt dig och boka via den aktör som passar dig.

Hur du reser under pandemin

Då vi fortfarande befinner oss i ett läge av ökad smittspridning är det viktigt att du inför resan ser över vilka rekommendationer och regler som gäller för din resa. I tillägg till Folkhälsomyndighetens riktlinjer hittar du även information via respektive flygoperatör eller flygplats.