Finansiera maskininköp

Som företagare så kanske man inte alltid ha möjlighet att investera i maskiner och annat för att kunna expandera, man kan ha svårt att finansiera maskininköp och annat som skulle leda till mer arbete och mer inkomster i företaget. Då kan lån var en väg att gå för att kunna göra de investeringar man vill ha gjort.

Om man exempelvis bedriver skogsbruk och är i behov av att köpa nytt då den gamla skogsmaskin gjort sitt för att klara av det arbeta som krävs för skogsbruket. Man har hittat den perfekta skogsmaskinen hos Komatsu Forest och är i behov att låna en summa pengar för att kunna investera i framtiden. Man kanske är rädd om den likviditet företaget har och väljer att låna till sin investering istället.

Kontakta din bank för att kolla upp möjligheterna till finansiering, det kan vara fråga om lån eller ett leasingavtal som upprättas. Det senare innebär att banken äger din maskin och du leasar den under ett visst antal år. Det är ju fråga om rätt stora summor vid investering av skogsmaskiner och Wasa Kredit är ett företag som har erfarenhet av skogsnäringen. Maskinen blir din säkerhet och du får någon som har erfarenheter av din bransch.

Med en ny maskin i företaget så kan du arbeta bättre och öka din intäkter. Detta gör att ditt företag kan växa och bli stabilare än tidigare och du blir mer konkurrenskraftig inom din marknad.