Öka dina inkomster med pop up butik

Bedriver du i dag en framgångsrik webbhandel så kan du prova på att köra en pop up butik i någon ledig lokal för att se hur intresset är för dina produkter. Ibland så kanske det vara en lite lugnare period för din e-handel och då kanske du kan prova på något nytt för att få in pengar i ditt företag.

Det kan vara intressant att hyra in sig i någon lokal som står tom för tillfället och sälja sina produkter under en utvald tid. Som oftast så kan få hyra bra lokaler till bra priser under korta perioder. Se till att skaffa tillfälliga lösningar genom att hyra kassasystem och liknande när du bygger upp din pop upp butik. Mest troligt så vet du vilka produkter som säljer bäst online så dessa är de som du ska visa upp i din tillfälliga butik.

Se till att det blir smidigt för de som besöker butiken och handlar. Du kan även ge en viss procent i rabatt till de som handlar online och hämtar upp i din butik. Det finns många möjligheter till att visa upp dig på detta sätt och det kan vara många som kanske inte hade någon aning om din e-handel innan. Det är ett bra sätt att marknadsföra sin webbhandel på och samtidigt som du kan sälja bort en del produkter som du kanske inte får sålt via nätet.