Planera ett företagsevent

Att visa sin uppskattning för kunder och anställda är alltid populärt och finns det ekonomi för detta så är det självklart att det är dags att planera ett företagsevent av något slag. Det kan också vara en möjlighet att visa upp nya produkter och tjänster för kunderna och för att locka till sig nya kunder.

Ett företagsevent behöver inte vara något gigantiskt utan kan vara något som i all enkelhet anordnas en eller några gånger per år för att kicka igång verksamheten efter exempelvis semester eller julledigheten. Även om det inte blir så stor tillställning så kan det vara trevligt att anlita någon som sköter konferencierskap och håller i trådar från scen.

Det blir betydligt roligare med någon som kan vara konferencier och underhålla på samma gång. Hans Lindström är magikern som kan anlitas för flera olika uppdrag, konferencier är en av dessa. Med en magiker på scen kan vad som helt hända. En genomgång med Hans om företaget och det kan bli hur roligt som helst med en magisk konferencier.

I övrigt så kan eventet vara viktigt för företaget att få visa uppskattning till sina anställda och sina kunder. Detta event kan ske som en upptakt och kickoff för företaget eller så planeras eventet in vid lansering av en ny produkt eller tjänst som presenteras under eventet. God mat och trevlig samvaro med bra underhållning från scenen kan vara allt som krävs för ett lyckat event.

Självklart så krävs det en del planering för att eventet ska bli så lyckat som möjligt, genom att delegera ut uppgifterna till olika personer i företaget så blir det inte allt för betungande uppgifter att genomföra. Har man dessutom budgeterat för detta så bör det inte vara några som helst problem att anordna ett event.

Vara noga med att planera i god tid så alla på företaget kan få informationen tillräckligt långt i förväg att det inte är något som bokar in sig för den dagen. Detta är åtminstone fallet om man planerar något efter arbetstid. Ska man köra igång redan på dagen och tar det på en arbetsdag är det ju mindre chans att någon planerat in en semesterdag eller liknande.

Har man planerat att bjuda på mat är det väldigt viktigt att samla uppgifter från alla om eventuella allergier, dieter eller liknande. Det sista man vill är ju att någon inte får en lika fin måltid för att de inte äter kött, eller något liknande. Och även om det inte kommer in några speciella förfrågningar om maten är det fortfarande alltid uppskattat att kunna erbjuda ett vegetariskt alternativ om någon helt enkelt känner för att äta något lite lättare.